bredband bostadsrättsförening

Bredband bostadsrättsförening

Er bostadsrättsförening förtjänar ett snabbt, kraftfullt och stabilt bredband till ett pris som får våra kollegor att häpna. Ni får ursäkta om vi låter en aning besatta, men det är vi.

Letar er bostadsrättsförening efter en bredbandsleverantör? Eller har Stokab precis dragit in fiber i er fastighet? – Då har ni kommit helt rätt.

Bredband Stockholm är den lokala Bredbandsleverantören i Stockholm. Vi hjälper bostadsrättsföreningar med pålitliga, snabba och kostnadseffektiva bredbandslösningar. Vi har en bred produktportfölj som innehåller ett modernt och brett sortiment av bredbandstjänster som förenklar i vardagen för era medlemmar. Hos oss får ni engagerad personal, personligt bemötande kombinerat med snabba leveranser och garanterat bäst pris i stan.

Hur blir vår bostadsrättsförening kund hos er?

  • Avtal tecknas mellan er förening och Bredband Stockholm på hastighet, pris och avtalstid
  • Er förening är själva ansvariga för upphandling och installation av fastighetsnät
  • Bostadsrättsföreningen får  fastighetsnät installerat i lägenheterna
  • Vi aktiverar fiberuppkopplingen och följer upp installation
  • Klart – nu är er bostadsrättsförening framtidssäkrad med äkta fiberbredband

 

Frågor och svar  – om fiberbredband till er bostadsrättsförening

100 Mbit/s. Detta beror nog på prisbild samt att det brukar vara mer än tillräckligt.
Ja, vi samarbetar med de leverantörer som vi tycker är marknadsledande. Kontakta oss via mail så får ni kontaktuppgifter.
Vi brukar säga ett föreningen själva får ta det beslutet. En gruppanslutning blir alltid billigare men ibland har ingen föreningarna den möjligheten. Tjänsterna är dock desamma men priset skiljer dem åt.
Det beror på en mängd faktorer. Främst för att vi har ett stort nät med stor tillgänglighet samt syn på affären. Dessutom tycker vi att priserna till på fiberbredband allmänt borde vara lägre. Vi tog steget först, sedan får vi se om några andra bolag följer med men huvudsaken är att ni som kund har bra tjänster till rätt pris.
En bra riktlinje är 2 000 - 2 500 kr om installationen är
Det gör er bostadsrättsförening när full betalning erlagts för installation. Dock kan vi som operatör ha nyttjande rätt i nätet under avtalstiden t ex 12 månader from avtalets start.
Vår riktlinje är 29-59 kr per hushåll vilket 800 fastigheter i Stockholm kan ta del av. Vårt maxpris är 95 kr per lägenhet.
Vi vill inte låsa in våra kunder i långa avtalstider. Vi tror att ni stannar som kund om vi levererar bra tjänster.
Ja, alla våra bredbandstjänster levereras med symmetrisk hastighet t ex 100/100 eller 1000/1000.