Hackare slog till mot Wow

surfa snabbt i din bostadsrättsförening

Hackare har slagit till mot datorspelet World of Warcraft och utplånat alla virtuella karaktärer i några av spelets större städer. ”Vissa världar drabbades av en attack som resulterade i att spelarkaraktärer och datorstyrda karaktärer dog i några av de största städerna”, skriver en representant för speltillverkaren Blizzard med signaturen Xordiah på spelets officiella nätforum. ”Det … Läs mer »

Snart är iPhone 5 här?

Bredband till företag

Den 12 september håller Apple ett pressevenemang där ett stort antal besökare är inbjudna.  Förhoppningsvis presenteras iPhone 5 som ryktas vara nästa produkt som skall lanseras.  7 dagar kvar och nu väntar vi med spänning…  

GoCart med Bredband Stockholm

bredband till företag

Under fredagen åkte Bredband Stockholm GoCart i frihamnen med kunder och leverantörer. Eftersom detta uppskattades av många lovar vi att att göra om eventet inom kort.    

Bredband Stockholm önskar en glad sommar!

bredband bostadsrättsförening

Vi vill önska alla våra kunder en trevlig semester! Under sommaren kommer vi vara bemannade till 50% men support och försäljning finns tillgängliga på 0200-75 12 00 och kundtjänst 010 – 195 93 01

Lågt pris på Bredband och fiber i Stockholm enligt Untied Minds

unitedminds

Enligt studie gjord av United Minds ligger Stockholm mycket bra till när det gäller priser på bredband och fiber, I undersökningen har priset på en 100 Mbit/s-anslutning och hyra av svart fiber-förbindelse jämförts i ett tiotal städer världen runt. Snittpriset för en 100 Mbit/s-anslutning i de nordiska huvudstäderna är 50 procent högre än priset i … Läs mer »

Bredband Stockholm levererar bredband till fastighetsbolag

bredband fastighetsbolag

Bredband Stockholm har ingått ett 6-årigt samarbete om  att leverera fiberbredband till fastighetsbolaget Traneberg Kullabegs AB. -Investering av Fiberbredband till våra fastigheter ligger rätt i tiden och ökar värdet på vårt fastighetsinnehav, samtidigt som det ökar kundnöjdheten hos våra hyresgäster. /Eva Johansson, Traneberg Kullaberg AB

Bredband Stockholm lanserar ny snabb webb!

2

Bredband Stockholm har under våren haft ett stort projekt  kring att lansera en ny webb. Vi är nu helt klara med vår webbsida. Målsättningen har varit att skapa en enkel, attraktiv och modern webb där våra kunder lätt kan navigera och få kontakt med oss. Hittills har vi fått mycket positiv respons och det visar … Läs mer »

Välkommen till Förvaltningsaktiebolaget TEOGE

framsidebild 869 smidesv

Bredband Stockholm har nyligen levererat 100 mbit fiber till Teoge och deras nya lokaler i Bromma. – Vi flyttade från våra lokaler och trodde vi planerat allt i minsta detalj, men internet och fiberbredbandet glömde vi helt bort. Bredband Stockholm tog då ett helhetsgrepp och hjälpte oss med beställning, leverans och installation. / Madelene Nyberg, … Läs mer »